Σαλιγκάρια

 

Σαλιγκάρια µε τραχανά (6 μερίδες)

Υλικάµε τραχανά

  1. 1 κιλό σαλιγκάρια
    1 φλιτζάνι ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ∆Ο
    1 κρεµµύδι
    1 κιλό πατάτες
    1 φλιτζάνι του τσαγιού τραχανά
    λίγο αλάτι

 

Προετοιμασία

Αφού τσιγαρίσουµε το κρεµµύδι στο ελαιόλαδο, ρίχνουµε τα σαλιγκάρια και τις πατάτες. Βάζουµε νερό µέχρι να σκεπαστούν και λίγο αλάτι. Αφήνουµε το φαγητό να ψηθεί. Προς το τέλος ρίχνουµε τον τραχανά. Όταν το φαγητό πάρει δυο-τρεις βράσεις είναι έτοιµο.

 

 

 

 

 

 

 

Sauté the onion in olive oil and add the sSaute the onion in olive oil and add the snails and potatoes in the pot. Cover with water and salt. Let them simmer. Just before the food is done, pour the trahanas into the pot. Continue boiling for a while and then serve.nails
and potatoes in the pot. Cover with water
and salt. Let them simmer. Just before the
food is done, pour the trahanàs into the pot.
Continue boiling for a while and then serve.

Αρχή

Εξερευνήστε

Τουρισμός

Κρητική Διατροφή

Εκδηλώσεις

Διαμονή

Χρήσιμα