Σαλιγκάρια

Σαλιγκάρια µε πλιγούρι Υλικά

  1. 500 γρ. σαλιγκάρια
    ½ φλιτζάνι ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ∆Ο
    φρέσκες ντοµάτες
    1 φλιτζάνι πλιγούρι
    1 κρεµµύδι
    1 ποτήρι κρασί

 

Προετοιμασία

Αφού πλύνουµε τα σαλιγκάρια και τα ζεµατίσουµε, τσιγαρίζουµε το κρεµµύδι στο ελαιόλαδο, βάζουµε τα σαλιγκάρια, προσθέτουµε το κρασί ανακατεύοντας συνέχεια για 1 µε 2 λεπτά. Προσθέτουµε τις ντοµάτες ξυσµένες, λίγο νερό και αφήνουµε να ψηθεί σε σιγανή φωτιά. Όταν θα έχει σχεδόν ψηθεί προσθέτουµε και το πλιγούρι.

Αρχή

Εξερευνήστε

Τουρισμός

Κρητική Διατροφή

Εκδηλώσεις

Διαμονή

Χρήσιμα