Σαλιγκάρια

(4 µερίδες)

Υλικά

  1. 1 κιλό σαλιγκάρια µεγάλα
    2 φλιτζάνια ελαιόλαδο για τηγάνισµα
    αλάτι, ξίδι

 

Προετοιμασία

Η προετοιµασία των σαλιγκαριών γίνεται όπως προαναφέραµε . Πλένουµε πολύ καλά τα σαλιγκάρια και έπειτα τα βάζουµε στο τηγάνι µε το κέλυφος πάνω. Τηγανίζουµε σε δυνατή φωτιά, ενώ τα ανακατεύουµε µια-δυο φορές. Στο τέλος τους ρίχνουµε αλάτι και ξίδι και είναι έτοιµα.

 

Αρχή

Εξερευνήστε

Τουρισμός

Κρητική Διατροφή

Εκδηλώσεις

Διαμονή

Χρήσιμα