Σαλιγκάρια

Σαλιγκάρια στην κατσαρόλα (4 µερίδες)

Υλικά

  1. 1 κιλό σαλιγκάρια
    1 φλιτζανάκι παρθένο ελαιόλαδο
    1 κουταλιά αλεύρι
    χυµός 2 λεµονιών

 

Προετοιμασία

Η προετοιµασία των σαλιγκαριών γίνεται όπως προαναφέραµε.
Συνήθως χρησιµοποιούµε σαλιγκάρια µικρά, αλλά µπορούµε να χρησιµοποιήσουµε και µεγάλα.
Στη συνέχεια τα ξαναβάζουµε σε άδεια κατσαρόλα, τα περιχύνουµε µε ελαιόλαδο, λεµόνι και 1/2 κουταλάκι αλεύρι, τα αφήνουµε να πάρουν µία βράση και τα σερβίρουµε.

 

Αρχή

Εξερευνήστε

Τουρισμός

Κρητική Διατροφή

Εκδηλώσεις

Διαμονή

Χρήσιμα