Θαλασσινά Πιάτα

Ψάρι ψητό(4μερίδες)

Υλικά

  1. 1 φλιτζάνι ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ∆Ο
    4-5 φέτες συναγρίδα, σφυρίδα,
    µαγιάτικο ή τόνος
    2 µέτριες ώριµες ντοµάτες
    1 κουταλιά της σούπας ψιλοκοµµένο µαϊντανό
    1 κουταλάκι του γλυκού λεµόνι
    αλάτι, πιπέρι

Προετοιμασία

Πλένουµε το ψάρι, το κόβουµε φέτες, το αλατίζουµε και το ψήνουµε στα κάρβουνα, στην ψηστιέρα ή στο γκριλ.
Ψιλοκόβουµε τις ντοµάτες και τις ανακατεύουµε µε το ελαιόλαδο, τον µαϊντανό, το λεµόνι, το αλάτι και το πιπέρι.
Σερβίρουµε το ψάρι ζεστό, αφού το περιχύσουµε µε τη σάλτσα που έχουµε ετοιµάσει.

Αρχή

Εξερευνήστε

Τουρισμός

Κρητική Διατροφή

Εκδηλώσεις

Διαμονή

Χρήσιμα