Θαλασσινά Πιάτα

Υλικά

  1. 1 κιλό σµέρνα
    1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
    1-2 κρεµµύδια
    1 µατσάκι µαϊντανό
    ½ κιλό ντοµάτες
    αλάτι, πιπέρι

Προετοιμασία

Πλένουµε και καθαρίζουµε τη σµέρνα. Τσιγαρίζουµε τα κρεµµύδια µε το λάδι και ρίχνουµε τις ντοµάτες αλεσµένες, καθώς και τον µαϊντανό ψιλοκοµµένο. Αλατοπιπερώνουµε και αφήνουµε να πάρουν 2-3 βράσεις. Προσθέτουµε και το ψάρι, ανακατεύουµε και αφήνουµε να σιγοψηθεί το φαγητό µέχρι να πήξει η σάλτσα.
 

Αρχή

Εξερευνήστε

Τουρισμός

Κρητική Διατροφή

Εκδηλώσεις

Διαμονή

Χρήσιμα