Σαλάτες Ωµές - Τουρσί

(6 μερίδες)

Υλικά

  1. 500 γρ. φασόλια ξερά
    1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  2. 4 κουταλιές της σούπας
  3. ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
  4. 2 κουταλιές της σούπας λεμόνι
  5. μαϊντανός ψιλοκομμένος
  6. αλάτι

Προετοιμασία

Μουσκεύουµε τα φασόλια για 10 ώρες. Τα στραγγίζουµε, τα βράζουµε για 20 λεπτά σε µια κατσαρόλα µε νερό και στη συνέχεια αφού τα στραγγίσουµε τα ξαναβράζουµε σε φρέσκο νερό για ακόµη 10 λεπτά. Τα στραγγίζουµε και τα βάζουµε σε σαλατιέρα. Τα αλατίζουµε, προσθέτουµε το κρεµµύδι, περιχύνουµε µε λαδολέµονο και γαρνίρουµε µε µαϊντανό ψιλοκοµµένο.

 

Αρχή

Εξερευνήστε

Τουρισμός

Κρητική Διατροφή

Εκδηλώσεις

Διαμονή

Χρήσιμα