Πιάτα Κρεατικών

Υλικά

  1. 1 λαγός
    1 φλιτζάνι ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ∆Ο
    1 κιλό κρεµµύδια, µικρά για στιφάδο
    1 φλιτζάνι κρασί
    5-6 ώριµες ντοµάτες
    3-4 δαφνόφυλλα
    αλάτι, πιπέρι, κύµινο
    1 ξυλάκι κανέλα
    1 κουταλιά ξίδι

Προετοιμασία

Κόβουµε τον λαγό και τον βάζουµε σε µια κατσαρόλα µε το ελαιόλαδο, το αλάτι και το κρασί. Τον αφήνουµε να βράσει λίγο και µετά ρίχνουµε τα κρεµµύδια, τις ντοµάτες αλεσµένες, το πιπέρι, το κύµινο και τα δαφνόφυλλα και τα αφήνουµε να ψηθούν.
Λίγο πριν σβήσουµε τη φωτιά ρίχνουµε και το ξίδι.
 

Αρχή

Εξερευνήστε

Τουρισμός

Κρητική Διατροφή

Εκδηλώσεις

Διαμονή

Χρήσιμα