Χόρτα & Λαχανικά

Υλικά

  1. 1 κιλό βλίτα
    2 κρεµµύδια ψιλοκοµµένα
    4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκοµµένο
    2 ντοµάτες µεγάλες ψιλοκοµµένες
    2 πατάτες κοµµένες στα τέσσερα
    1 φλιτζάνι ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ∆Ο
    αλάτι
    πιπέρι

Προετοιμασία

Σοτάρουµε τα κρεµµύδια µε το ελαιόλαδο και στη συνέχεια προσθέτουµε τα βλίτα κοµµένα σε κοµµάτια. Προσθέτουµε τις πατάτες, τα σκόρδα, τις ντοµάτες και 1 φλιτζάνι νερό. Σιγοψήνουµε το φαγητό για 20 λεπτά. Στη συνέχεια αλατοπιπερώνουµε και συνεχίζουµε το ψήσιµο για 15 λεπτά περίπου. Σερβίρουµε το φαγητό ζεστό ή σε θερµοκρασία δωµατίου.

Αρχή

Εξερευνήστε

Τουρισμός

Κρητική Διατροφή

Εκδηλώσεις

Διαμονή

Χρήσιμα