Γλυκές Τοπικές Γεύσεις

Υλικά

  1. 2 ποτήρια αµυγδαλόψιχα
    1½ ποτήρι ζάχαρη
    3 αυγά
    3 κουταλιές παξιµάδι
    2 κουταλιές κακάο
    1 κουταλιά κανέλα

Προετοιμασία

Ανακατεύουµε τα υλικά όλα µαζί, πλάθουµε τα αµυγδαλωτά, τα βάζουµε πάνω σε λαδόκολλα την οποία έχουµε λαδώσει, βάζουµε πάνω 1/2 αµύγδαλο και ψήνουµεστον φούρνο για 10 λεπτά.
 

Αρχή

Εξερευνήστε

Τουρισμός

Κρητική Διατροφή

Εκδηλώσεις

Διαμονή

Χρήσιμα