Σαλάτες Κρύες Ορεκτικές

Υλικά

  1. 5-6 σκελίδες σκόρδο
    150 γρ. πατάτες βρασµένες
    1/2 φλιτζάνι ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑ∆Ο
    2 κουταλάκια του γλυκού ξίδι
    αλάτι

Προετοιμασία

Καθαρίζουµε το σκόρδο και το λιώνουµε. Προσθέτουµε τις πατάτες και πολτοποιούµε το µείγµα. Προσθέτουµε 1-2 κουταλάκια του γλυκού ξίδι και ρίχνουµε λίγο λίγο το λάδι, συνεχίζοντας να δουλεύουµε το µείγµα. Σερβίρουµε τη σκορδαλιά γαρνιρισµένη µε ελιές.
Μπορούµε αν θέλουµε µαζί µε το λάδι να προσθέσουµε και λίγο χυµό λεµονιού. Μπορούµε να αντικαταστήσουµε τις πατάτες µε µουσκεµένη ψίχα ψωµιού.

Αρχή

Εξερευνήστε

Τουρισμός

Κρητική Διατροφή

Εκδηλώσεις

Διαμονή

Χρήσιμα